Ενημέρωση για COVID 19

Αγαπητοί ταξιδιώτες και φίλοι, Ελπίζουμε ότι εσείς και οι οικείοι σας είστε καλά στην υγεία σας και ότι δεν έχετε υποστεί τις συνέπειες αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης. Η νέα συνθήκη που δημιουργεί η εξάπλωση του COVID - 19 επιτάσσει πρόσθετα προληπτικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Για μας, τα Διαμερίσματα ΛΕΑΝΔΡΟΣ, η προάσπιση της δημόσιας υγείας και της υγείας των επισκεπτών, των εργαζομένων αλλά και της τοπικής κοινωνίας αποτελεί προτεραιότητα. Για αυτό εργαζόμαστε μεθοδικά ώστε να μπορέσουμε να σας παράσχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης. Παράλληλα έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σελίδα με αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες βάσει νέων οδηγιών της Ελληνικής Κυβέρνησης, του ΕΟΔΥ, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και του Υπουργείου Τουρισμού για την πολιτική των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων μας λόγω του Κορωνοϊου, η οποία θα ενημερώνεται ανάλογα με τις εξελίξεις. Μέχρι να συναντηθούμε, μένουμε υγειής, μένουμε ασφαλής
Καλή Αντάμωση!!

Προληπτικά μέτρα αποφυγής μετάδοσης της ασθένειας του COVID -19, νέα πολιτική του καταλύματος:

- Το προσωπικό μας διαθέτει μέσα ατομικής πρόσβασης (ΜΑΠ) και έχει λάβει ειδική εκπαίδευση με σκοπό να ακολουθεί τις νέες αυστηρότερες διαδικασίες υγιεινής και προστασίας στις καθημερινές εργασίες.

- Τα δωμάτια παραμένουν κενά για τουλάχιστον 24 ώρες πριν υποδεχτούμε τους επόμενους πελάτες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου αυτό δεν μπορεί να γίνει εφαρμόζεται η διεύρυνση διάρκειας check in και check out μεταξύ των διαμονών. Η μεταβολή αυτής της χρονικής διάρκειας είναι υποχρεωτική για να διασφαλίζεται ότι μεταξύ διαφορετικών πελατών το διαμέρισμα καθαρίζεται και απολυμαίνεται επιμελώς καθώς και ότι ακολουθείται επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου.

- Απαγορεύεται αυστηρώς η διαμονή επισκεπτών μέσα στα διαμερίσματα αλλά και στον κοινόχρηστο χώρο του κτιρίου, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

- Συστήνεται η πληρωμή του υπόλοιπου ενοικίου να γίνεται είτε με χρήση πιστωτικής κάρτας είτε ηλεκτρονικά μέσω web banking στις πρώτες μέρες της διαμονής σας.

- Διατίθεται αντισηπτικό στο χώρο υποδοχής και μέσα στα διαμερίσματα.

- Η καθαριότητα στα διαμερίσματα, η αλλαγή σεντονιών πετσετών και διαλογή σκουπιδιών γίνεται μετά από τρεις μέρες, χωρίς να παραβρίσκεστε στον χώρο εντός του διαμερίσματος και εκτός. Εξαιρούνται περιπτώσεις κατόπιν αιτήματος του πελάτη που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους σεντόνια, πετσέτες και να μεριμνήσουν οι ίδιοι για την καθαριότητα του διαμερίσματος.

- Τα κλειδιά του διαμερίσματος απολυμαίνονται μετά από κάθε αναχώρηση του πελάτη.

- Οι ξαπλώστρες με την επισήμανση του νούμερου που αντιστοιχεί στο διαμέρισμα σας, χρησιμοποιούνται μόνο από εσάς και έχετε την ευθύνη για την επιστροφή τους εντός του διαμερίσματος μετά από χρήση. Δεν τις αφήνουμε στην παραλία γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν.

- Έχει προηγηθεί καθαρισμός με ειδικά απολλυμαντικά και έχει προηγηθεί από τεχνικό αλλαγή φίλτρων για τα κλιματιστικά. Όταν δουλεύει το κλιμαστιστικό είναι υποχρεωτικό να υπάρχει και ο φυσικός αερισμός στα διαμερίσματα, ανοίγοντας κάποιο παράθυρο με σίτα.

- Τηρείται αρχείο, βιβλίο συμβάντων COVID - 19 για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

- Τηρείται ειδικός εξοπλισμός Medical Kit για την περίπτωση εμφάνισης ύποπτου κρούσματος όπως γάντια, μάσκες μίας χρήσης, αντισηπτικά, θερμόμετρο laser.

- Έχει υλοποιηθεί ειδική εκπαίδευση από το Επιμελητήριο Κυκλάδων με θέμα την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

- Για την αντιμετώπιση ύποπτου κρούσματος τηρείται πιστά το σχέδιο αντιμετώπισης ύποπτου κρούσματος του ΕΟΔΥ.

- Tήρηση προγράμματος καθαρισμού και απολύμανσης βάσει της Εγκυκλίου από το Υπουργείο Υγείας (όπως με ατμοκαθαριστή).

- Αποφεύγεται ο συνωστισμός κατά το check in και check out. Τήρηση αποστάσεων στον υπαίθριο χώρο.

- Σε περίπτωση που χρειαστείτε ιατρική βοήθεια το ιατρικό κέντρο της Σίφνου βρίσκετε στην Απολλωνία. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2284031315. Επίσης υπάρχουν δύο φαρμακεία στην Απολλωνία. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2284033541 και 2284033033