Διαμερίσματα Λέανδρος

Η θέση της μονάδας

Τα διαμερίσματα Λέανδρος θα τα βρείτε στον Πλατύ Γιαλό Σίφνου. Χτισμένα στην αμμουδιά, αποτελούν ιδανικό τόπο διαμονής για όσους επιθυμούν να έχουν άμεση πρόσβαση στην παραλία αλλά και να βρίσκονται κοντά σε παραθαλάσσιες καφετέριες και εστιατόρια.

Σε απόσταση 30μ. από τη μονάδα βρίσκονται το ελεύθερο δημοτικό parking και η στάση των λεωφορείων που πραγματοποιούν συχνά δρομολόγια για κάθε γωνιά της Σίφνου, από το πρωΐ έως τις 12.30 το βράδυ.

Η απόσταση της μονάδας από την πρωτεύουσα του νησιού, Απολλωνία, είναι 10χλμ και από το λιμάνι του νησιού, Καμάρες, 15χλμ.

Φωτογραφίες της μονάδας

Πλατύς Γιαλός

Ο Πλατύς Γιαλός, η πιο γνωστή παραλία της Σίφνου, αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών ετησίως. Η παραλία βραβεύεται επί σειρά ετών από την Ευρωπαϊκή ένωση με Γαλάζια σημαία. Το πρόγραμμα αυτό βραβεύει κάθε χρόνο, τις ακτές που πληρούν αυστηρά κριτήρια σχετικά με την καθαριότητα θάλασσας και ακτής, την καλή οργάνωση και ασφάλεια, καθώς και την προστασία εν γένει του παράκτιου περιβάλλοντος.

Στον Πλατύ Γιαλό θα βρει κανείς ενοικιαζόμενα καταλύματα και ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες που λειτουργούν πλάι στο κύμα. Από εδώ δε λείπουν βεβαίως τα μίνι μάρκετ για τα απαραίτητα "εφόδια" των διακοπών, τα εμπορικά καταστήματα, αλλά και τα παραδοσιακά αγγειοπλαστεία για τα ψώνια σας.

Φωτογραφίες